Ana SayfaTrendler2017 Sonbaharında 3 Giyim Trendi

2017 Sonbaharında 3 Giyim Trendi

Sonbahara girdik ve yeni trendi moda giysiler belirmeye başladı. Sonbahar ve kış aylarında 2017-2018 trendlerini üç ana başlıkta toplamak mümkün. Eğer modaya göre alışveriş yapıp, giyinmeyi seviyorsanız, bu trendleri gözönünde bulundurun.

sonbahar-moda2

Cesur kırmızı kıyafetler
Her yıl moda renk olarak bir veya iki renk ortaya çıkar. Tipik olarak tonlar sonbahara uygun olarak soluk renklerden seçilir. Ancak bu yıl daha parlak, cesur kırmızı kıyafetler görüyoruz, daha zayıf bordo veya kestane rengi giysiler. Kırmızı bir ceket, bir pantolon veya bir fular ya da çanta olabilir.

sonbahar-moda3

Parlak Çizmeler
Sonbahar gelince çizmelerde gündeme gelmeye başlar. Bu yıl çizmelerde canlı ve parlak renkler moda. Tabi klasik siyah veya kahverengi çizmeler de var ama bunların yanısıra kırmızı bir çizme bu yıl çok moda.

sonbahar-moda4

70’lerin Görünümü
Geçmiş on yılların hatırlanması için bu yıl 70’li yılların giyim tarzı ve aksesuarları trend oldu. Her ne sebeple olursa olsun, dünya bugünlerde biraz nostaljik görünüyor. Çılgınca çiçekli bluzlardan zevkli kahverengi renklere, her şeyden önce farklı 70’li yıllarda düzenlenen pamuklu pantolona kadar her şeyi giyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler