Cadı Fındığını Banyoda Kullanabilirsiniz

0

Cadı fındığı yağı genellikle kozmetik ürünlerde kullanılır. Anavatanı Avusturalya olan bu bitki, dünyada birçok ülkede yetişiyor. Yetiştiği bölgeye göre içerisinde bulunan yağ asitlerinin oranı da değişiyor. Kozmetik sektöründe değil yemeklerde de kullanılıyor. İçerisinde bol miktarda Oleik Air, Linoeik Asit, Palmitoleik Asit , Omega 3, Omega 6 ve Omega 7 bulunduruyor. Cadı Fındığı Yağını Kullanmak Için 11 Neden

Cadı fındığı özü sıvı veya jel halinde bulunur. Banyo yapmak için, cadı fındığı yağının sıvı şeklini kullanın. cadı fındığı içeren banyolar özellikle kaşıntı ve kas ağrıları gidermek için uygundur.

Banyo suyuna 1/4 ile 1/2 su bardağı cadı fındığı suyu ekleyin ve karıştırın.

Banyonuzu normal şekilde yapın. Su rahat bir sıcaklıkta kaldığı sürece banyoda kalabilirsiniz. Cadı Fındığının Cildinize 3 Faydası

En yaygın kullanılan sıvı cadı fındığı suyu, yüksek alkol içeriğine sahiptir. cadı fındığından banyonuzdan en iyi sağlık yararlarını elde etmek için daha az alkol içeren cadı fındığı suyu arayın.

Köpük banyosunu tercih ederseniz, cadı fındığını favori köpük banyosu ile birlikte kullanabilirsiniz. Temizlik İçin Cadı Fındığı Yağının 5 Kullanımı


Paylaş.

About Author

Comments are closed.