Ana SayfaGÜZELLİKGüzel Kaşlar İçin 4 Basit Dokunuş

Güzel Kaşlar İçin 4 Basit Dokunuş

Kaşlarınızı profesyonel olarak düzenli olarak şekillendirmek için zamanınız veya paranız yoksa üzülmeyin. Onları kendiniz de güzel ve bakımlı hale getirebilirsiniz. İşte kaş uzmanlarından kolay ipuçları.

1. Krem kullanın
Kaşlarınız da vücudunuz kadar dikkat gerektiriyor. Kaşlarınızı sağlıklı ve dolgun tutmaya yardımcı olmak için sık sık Hindistan cevizi yağı, badem yağı veya zeytinyağı gibi organik yağlar ile nemlendirin. Gür ve sağlıklı kaşlar için 8 yöntem

2. Fazla kaşları alın
Yeni çıkan kaşları, fazla uzamadan ve kaş şeklinizi bozmadan düzenli almanız hemen fark yaratır. Ayrıca, uzayan kaşları üstten bir makas yardımıyla kesin. Kaşlarda yapılan 7 hata

3. Kaşları fırçalayın
Saç fırçalamanın görünümünü geliştirdiği gibi, kaşlarınızı fırçalamak da onları anında bakımlı kılar. Bir kaş fırçası ya da kullanmadığınız eski bir diş fırçası kullanabilirsiniz. Kaşlarınızı büyüme yönünde fırça ile fırçalayın ve böylece alınacak ya da kesilecek tüyleri de açığa çıkmış olur. Kaşlarınızı nasıl kalınlaştırabilirsiniz?

4. Boşlukları doldurun
Boşlukların doldurulması kaş şeklinizi güçlendirecek ve dağınıklıktan uzaklaştıracaktır. Saç renginden iki ton daha açık ya da gri ve sarı olduğunda iki ton daha koyu olan bir kalem seçin.

Bir Cevap Yazın

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler