Ana SayfaHAYATSüet Üzerindeki Farklı Lekeler Nasıl Çıkarılır?

Süet Üzerindeki Farklı Lekeler Nasıl Çıkarılır?

Süet Üzerindeki Farklı Lekeler Nasıl Çıkarılır? Süet üzerinde farklı lekeler bulunabilir. Bu lekeleri çıkarmak için farklı yöntemler uygulanması gerekir. Süet bir giysinizde leke varsa bu rehbere bakarak çıkarabilirsiniz.

Su lekeleri
Lekeyi hafifçe ıslatmak için nemli bir fırça kullanın, ardından fazla suyu bir kağıt havluyla alın. Gece boyunca kurumasını bekleyin. Ürünü hızlı bir şekilde kurutmaya çalışmayın ve doğrudan güneş ışığında kurumasını önleyin çünkü renginde solmaya neden olabilir. 6 adımda süet ayakkabılarınızı yeni gibi yapın

Yağ lekesi
Yağı çekmesi için lekeli bölgeye mısır nişastası serpin. Gece boyunca bekletin ve sonra tozları sabahları fırçalayın. Lekeyi nemli bir fırça ile hafifçe nemlendirip fırçalayın.

Çamur
Ürünü temizlemeden önce çamurun kurumasına izin verin. Kuruduktan sonra parçalara ayırmanız gerekir. Daha küçük kirlerden kurtulmak için fırçanızı kullanın.

Balmumu veya sakız
Balmumu veya sakızı sertleştirmek için eşyayı dondurucuya koyun. Daha sonra parçaları parçalara ayırın ve daha küçük parçacıkları fırçalayın. Süet eşyalar nasıl temizlenir?

Kan
Bir kağıt havlu veya pamuk topu üzerine biraz hidrojen peroksit dökün ve leke çıkıncaya kadar tampon yaparak silin.

Mürekkep
Hala ıslak ise mürekkebi biraz emmek için bir kağıt havlu ile baskı yapın. Mürekkep kuruduysa lekeyi çıkarmak için sürtünme alkolünü kullanabilirsiniz. Ayrıca özel süet silginiz ile ovalamanız gerekebilir.

Bir Cevap Yazın

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler