Ana SayfaSAĞLIKEGZERSİZEvde Yapabileceğiniz Step Aerobik Hareketleri

Evde Yapabileceğiniz Step Aerobik Hareketleri

Step aerobik hareketleri basitten zora doğru gider. Ancak kardiyovasküler sisteminiz ve alt bedeniniz için harika bir egzersizdir. Bu hareketler kalbinizi hızlandıracak ve dayanıklılığınıza ve koordinasyonunuza meydan okuyacaktır.

Yukarı Adım / Aşağı Adım

Yukarı Adım / Aşağı Adım

Bu, basamak bankında yapabileceğiniz en kolay hareketlerden biridir. Bacaklarınız İçin Yapabileceğiniz 10 Egzersiz

Sağ ayağınızla ve ardından solunuzla yukarı çıkın. Sağ ayağınızla ve sonra solunuzla aşağı inin. İstediğiniz kadar tekrarlayın.

Adım ve Tekme

Adım ve Tekme

Sağ ayağınızla bankın üzerine çıkın. Sol ayağınızı yukarı kaldırın ve sol bacağınızı tam önünüze doğru tekmeleyin. Sol ayağınızla ve ardından sağınızla yere geri adım atın. Adım atmak ve tekmelemek için alternatif bacaklarınızı kullanın.

 

Yana doğru

Yana doğru

Yana dönün ve sağ ayağınızla bankın üzerine çıkın. Sol ayağınızı bankın üzerine getirin. Sağ ayağınızla ve ardından solunuzla bankın diğer tarafına inin. Önce sol ayağınızı, ardından sağınızı takip ederek bankın diğer tarafına inin. 10 kez tekrarlamak yeterlidir. Dizlerinizi Güçlendiren 3 Egzersiz (Video)

 

Adım ve Dokunma

Adım ve Dokunma

Banka bakmak yerine yine yan tarafa dönün, sağ ayağınızı banka bastırın ve zemine geri adım atmadan önce sadece sol ayağınızı üzerine hafifçe vurun, sol ayağınızı ardından sağa.

Sağ ayağınızla yukarı çıkın ve solunuzla banka dokunun. Sol ayağınızla ve ardından sağ ayağınızla aşağı inin. Şimdi sol ayağınızla yukarı çıkın ve sağınızla banka dokunun. Ayakları değiştirmeye devam edin. Kilo Verdiren Ev Egzersizleri

Diz Kaldırma Adımı

Diz Kaldırma Adımı

Sağ ayağınızla bankta adım atın. Sol bacağınızı yukarı kaldırın ama bankın üzerine basmayın. Sol dizinizi kaldırın ve ardından sol ayak ve ardından sağ ayakla geri adım atın. ardından ayak değiştirin ve hareketi tekrarlayın. 10 kez tekrarlamanız yeterlidir. Vücudunuzu 1 Ayda Değiştirecek Egzersiz Programı

Adım ve Hamle

Sağ ayağınızla bankın üzerine çıkın ve dizinizi 90 derece bükün. Sol bacağınızı arkanızda uzatın. Adımda hızlı bir şekilde ayakları değiştirin.

Bir Cevap Yazın

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler