Ana SayfaGÜZELLİKSaça Sıcak Yağ Tedavisi Nasıl Yapılmalı?

Saça Sıcak Yağ Tedavisi Nasıl Yapılmalı?

Ayçiçekleri herkesi mutlu eder, hatta saçını bile. Herkesin kıskanacağı saç tellerine sahip olmak için inanılmaz sıcak yağ tedavisini deneyin.

Malzemeler:

1/2 su bardağı organik hindistan cevizi yağı
1 yemek kaşığı jojoba yağı (isteğe bağlı)
1/4 kurutulmuş organik ayçiçeği yaprakları
Isıya dayanıklı cam kavanoz İlgili: Saçlarınızdaki tüm sorunları giderecek 7 yağ

Yapılışı
Kurutulmuş ayçiçeği yaprakları, hindistancevizi yağı ve jojoba yağını(eğer kullanılıyorsa) ısıya dayanıklı bir kavanozda birleştirin. Saçınıza Sıcak Yağ Uygulamasını Neden Yapmalısınız?

Küçük bir tencereye az miktarda su koyun ve kavanozu suyun içine oturtun. 2 saat kaynatın. Alternatif olarak, yağı ve yaprakları düşük bir ısıda tencerede ısıtabilirsiniz.

Yağ infüze edildikten sonra soğumaya bırakın ve yaprakları süzün. Örtün ve oda sıcaklığında saklayın. İlgili: Hardal yağının saç için faydaları ve kullanma yöntemleri

Nasıl kullanılır:

Demlenmiş ayçiçeği yaprağı yağının küçük bir miktarını bir bardak veya kavanozun içine dökün. Fincanı daha büyük bir sıcak su kabına koyun (kaynatmayın). Yağın beş dakika kadar ısınmasına izin verin.

Saçlarınızın ucundan başlayarak yağı saçınızın köküne kadar sürün. Bu yağ ile saç derisine iyice masaj yapın. Yağlı saç deriniz varsa, saç derisine sürmeyin. Derin ve yoğun bir işlem için saçınıza bir havlu sarın ve bir saat bekletin. Her zamanki gibi yıkayın ve kurutun. İlgili: Saç bakımıyla ilgili tüm yazılarımızı okumak için tıklayın

Bir Cevap Yazın

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler