Ana SayfaGÜZELLİKKuru Göz ve Dudak Kalemi Yeniden Kullanmanın Yolu

Kuru Göz ve Dudak Kalemi Yeniden Kullanmanın Yolu

Kuru göz ve dudak kalemi gerçekten atmak gerekiyor mu? Pek sayılmaz! Aslında bunları basit bir ipucu yardımıyla kullanmaya devam edebilirsiniz. Ve bugün tam da bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız. Kurumuş rimel ve ojeler nasıl yeniden canlandırılır?

Bu hileyle, en sevdiğiniz makyaj ürününü tekrar kullanmanızla kalmayacaksınız, aynı zamanda para tasarrufu yapacaksınız.

Çöp kutusuna atmayı planladığınız tüm kurşun kalemleri çıkarın ve adımları takip edin.

Gerekli malzemeler
  • Kalemtıraş
  • Vazelin
  • Mum
  • Dudak kalemi
  • Göz kalemi
Kuru dudak kalemlerini canlandırmak için:
Adım 1:
Kalemtıraş kullanarak kalemin kuru tabakasını iyice alın. Yumuşak ucu hissettiğinizde kalemi açmayı bırakın. Makyaj boyaları yüzeylerden nasıl çıkarılır?

goz-kalemi2

Adım 2:
Dudak kalemi kalemtıraşla açmanıza rağmen hala kuruysa, iki adım daha ilerleyebilirsiniz. Kalem ucunu işaret parmağınıza yerleştirin ve dairesel hareketlerle bükerek ovun. Kalemin en üst kısmını avucunuzun arasına yerleştirebilir ve ürünü ısıtmak için titizlikle sürtebilirsiniz. Ruj sürmenin hiç bilmediğiniz püf noktaları
Adım 3:
Daha sonra ince bir fırça ile çok az miktarda vazelin alın. Şimdi formülü hidratlamak ve daha fazla kuruluğu gidermek için dudak kalemi üzerine vazelini çok ince bir tabaka sürün. Vazelini kalem üzerinde 5-10 dakika bırakın ve daha sonra kalemin ucundaki vazelini alın. Artık dudak kalemini kullanabilirsiniz.
Kuru göz kalemleri nasıl yenilenir?

goz-kalem3

Adım 1:
Kurumuş göz kalemlerini canlandırmak gerçekten kolaydır. Kalem ucunu mum alevinin yakınına 1 veya 2 saniyeliğine yaklaştırın ve sonra alevden çekin. Isı ocağı alevlerinden daha hafif olacağından bu numarayı bir mumla yapmanız önerilir. Bir saniye tuttuktan sonra ürünün çok kremsi ve yumuşak olduğunu fark edebilirsiniz. Göz kalemini mum alevine çok yakın ve 2 saniyeden fazla tutmayın. Makyajla ilgili merak edilen sorular ve yanıtları
Adım 2:
Ardından, erimiş formu kalemin ucundan almak için kağıt havlu ile temizleyin. Doğrudan gözlerinize uygulamadan önce göz kalem sıcaklığını test edin. Ve bitti!

Bir Cevap Yazın

İlgili Makaleler

Sosyal Medya'da Bizi Takip Edin!

250,448BeğenenlerBeğen
6,578TakipçilerTakip Et
476TakipçilerTakip Et
225TakipçilerTakip Et

En Popüler